Sync House Model

Sync-House-00

 

Our design responded to the existing site and remained open to the dynamics of change taking new house there.
Immediately adjacent to the old house is the first part of the extension containing special functions such as Buddha image collection, inner court, private space and family room.
The ramp connecting these functions arrives at the balcony passing through the upper level and linking with the second part of the new house.

 

Sync-House-05 Sync-House-04 Sync-House-02 Sync-House-01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s